Lidmaatschap

Wilt u lid worden van de Vereniging Woekerpolis.nl, dan kunt u kiezen uit twee soorten lidmaatschap. Het gratis lidmaatschap of het plus-lidmaatschap.

Kies voor het gratis lidmaatschap

Lid worden van de vereniging is gratis. U betaalt alleen achteraf een bijdrage van 10% over het voor u behaalde resultaat. Voorbeeld: Als de vereniging voor u een bedrag van € 1.500,- verhaalt, dan is uw bijdrage € 150,-. Boekt de vereniging geen resultaat voor u dan betaalt u niets.

Word plus-lid

U kunt zich ook aanmelden bij de Vereniging Woekerpolis.nl als plus-lid. Dit kan door een eenmalige betaling van € 100,- te doen. U helpt dan mee met het financieren van de activiteiten van de vereniging, zoals het voeren van collectieve procedures. In ruil daarvoor hoeft u over een eventueel resultaat maar 5% bij te dragen. Als u inschat dat uw schade groter is dan € 2.000,- dan is deze optie mogelijk interessant voor u. Boekt de vereniging uiteindelijk geen resultaat voor u dan bent u het bedrag van € 100,- kwijt.

Kunt u nog niet kiezen welk lidmaatschap voor u het beste is? Word dan nu gratis lid. Tot een jaar nadat u lid bent geworden kunt u nog switchen naar het plus-lidmaatschap. Let op: switchen is niet meer mogelijk zodra er een schikkingsakkoord is bereikt voor uw woekerpolis.