Doe mee: steun de actie voor uw pensioen!

De Vereniging Woekerpolis.nl ondersteunt de actie ‘Kom in actie voor uw pensioen’. De boodschap aan het kabinet is: stop met het arm rekenen en pas een hogere rekenrente voor pensioenfondsen toe. Klik hier en doe ook mee!

Kom in ACTIE voor uw PENSIOEN

Voor ‘Kom in actie voor uw pensioen’ zijn de handen ineengeslagen: de actie wordt gevoerd samen met 50Plus, Omroep MAX, KBO-PCOB, KBO-Brabant, Stichting Pensioenbehoud, Vereniging Pensioenverlies,  PVGE en de politieke partijen SP, PVV, Forum voor Democratie en DENK.

► Klik hier en doe mee!

De online actie roept het kabinet met klem op een realistische rekenrente toe te passen. Pensioenfondsen maken al decennialang rendementen die gemiddeld tussen de 6 en 7 procent liggen. Maar bij het berekenen van de dekkingsgraad moeten ze net doen of ze amper 0,5 procent rendement halen.

De organisaties die de actie voeren vinden dat de huidige rekenmethodiek onhoudbaar is geworden en dat het kabinet moet stoppen de gepensioneerden arm te rekenen! Klik hier om naar de actiesite te gaan en doe mee! Kom in actie voor uw pensioen!

► Klik hier en doe mee!