Contactgegevens

Telefonisch contact
U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen. Vereniging Woekerpolis.nl is op werkdagen te bereiken op telefoonnummer 0900- 6 500 500 (45 cpm). Vergeet niet om uw lidnummer te vermelden.

NB: Wij hebben onze processen zo ingericht dat u alles digitaal via onze website kunt regelen. Wij vragen voor het telefoonnummer van de vereniging een bijdrage in de kosten van € 0,45 per minuut. Deze bijdrage vormt voor ons geen inkomstenbron, maar is uitsluitend bestemd om onze kosten af te dekken. Wij zijn van mening dat dit een eerlijke manier is van het doorberekenen van kosten. Alleen leden die gebruik maken van deze service betalen hiervoor.

Veelgestelde vragen
Voor meer informatie verwijzen we u naar de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u deze e-mailen naar vragen@woekerpolis.nl. (We zullen deze indien van toepassing toevoegen aan de veelgestelde vragen). Vergeet niet om uw lidnummer te vermelden. Individuele vragen kunnen op deze manier niet altijd beantwoord worden.

Gegevens

Vereniging Woekerpolis.nl
Hogehilweg 17
Postbus 22990
1100 DL Amsterdam
KvK Nr. 55299776
IBAN-rekeningnummer: NL49ABNA0426380347

Klachten

Heeft u een klacht over Vereniging Woekerpolis.nl? Stuur deze dan naar klachten@woekerpolis.nl. (Uitsluitend voor klachten).

Persvragen

Als u van de pers bent, kunt u voor contact met onze voorzitter Ab Flipse bellen naar de afdeling communicatie op telefoonnummer 06-43110944 of u kunt e-mailen naar pers@woekerpolis.nl. Uitsluitend voor persvragen en NIET voor consumentenvragen.