Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de veelgestelde vragen over het lidmaatschap. Staat uw vraag er niet bij? Stuur dan een email naar vragen@woekerpolis.nl.

Over het lidmaatschap

Hoe kan ik lid worden van de vereniging?

Lid worden van de vereniging is heel eenvoudig. Klik in het menu op ‘aanmelden‘. Vul uw gegevens in en klik op verzenden. U ontvangt direct een e-mail. Nadat u op de link in deze e-mail heeft geklikt is uw aanmelding afgerond.

Wat kost het lidmaatschap?

Lid worden van de vereniging is gratis. U hoeft alleen een bijdrage van 10% te betalen over het voor u behaalde resultaat.

Voorbeeld: De vereniging behaalt voor u een resultaat van € 1000,-. Uw bijdrage bedraagt dan € 100,-. Er wordt € 900,- aan u overgemaakt. Boekt de vereniging geen resultaat voor u dan betaalt u niets.

Ik wil mijn lidmaatschap beëindigen. Hoe moet ik dat doen?

Opzeggen van het lidmaatschap kan dagelijks. Stuur daarvoor een e-mail naar vragen@woekerpolis.nl. Het is daarbij belangrijk dat de e-mail wordt verzonden vanaf het e-mailadres waarmee u bent aangemeld. U kunt ook schriftelijk opzeggen door een brief te sturen naar Vereniging Woekerpolis.nl, Postbus 22990, 1100 DL Amsterdam. Vergeet daarbij niet om uw volledige naam en adresgegevens te vermelden. Let op: Zodra u geen lid meer bent, kunt u geen aanspraak meer maken op resultaten die de vereniging voor haar leden heeft bereikt, ongeacht de periode dat u lid bent geweest.

Waarom moet ik bij resultaat een bijdrage betalen?

De vereniging heeft ervoor gekozen om juridische specialisten in te huren die werken op basis van no cure no pay. Dat heeft een aantal belangrijke voordelen. Alleen op die manier kan de vereniging direct starten met het voeren van tientallen kostbare collectieve procedures. Bovendien, als er geen resultaat voor de leden wordt bereikt, dan hoeft er niets te worden betaald.

Wat gebeurt er als ik me heb aangemeld?

U doet dan automatisch mee aan de collectieve procedures. U wordt van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden via onze nieuwsbrief (4 tot 6 keer per jaar) en website. Ook kunt u ons volgen op Facebook en Twitter.